Onze kracht zit ‘m in de passie voor ons werk

Ons team werkt elke dag aan de mooiste producten!

Het team van Wijzagen.nl is een mix van ervaren mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zorgen we ervoor dat door een goed advies, de juiste materialen op tijd op de bouwplaats zijn, zodat onze klanten zichzelf kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn. Hierbij zijn we onszelf continue bewust van dat we de wereld ook willen doorgeven aan de volgende generaties, derhalve hebben we belangrijke uitgangspunten binnen ons bedrijf. Al het hout of plaatmateriaal is FSC of PEFC gecertificeerd, we gebruiken indien mogelijk circulaire materialen en proberen afval daar waar het kan te gebruiken voor andere doeleinden.

Wij werken met passie!

Plezier, een betekenis hebben in de maatschappij door te werken en afspraak is afspraak zijn de kernwaarden binnen Wijzagen.nl.

“Zagen op wijzagen.nl gaat snel en gemakkelijk”

Veelgestelde vragen

“Het verhaal gaat dat de moeder van Albert Einstein hem elke dag als hij uit school kwam, vroeg of hij nog een goede vraag had gesteld. Op deze manier werden bij de kleine Einstein de oorspronkelijke vrijheid van vragen stellen en zijn nieuwsgierigheid gestimuleerd.”

Aangezien we iedere dag nog leren, verzamelen we de aan ons gestelde vragen op onze website om zo deze kennis met u te delen. Doe er je voordeel mee!

Vraag en antwoord

Nadat we uw order hebben ontvangen ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een orderbevestiging.

Dat is geen enkel probleem. Stuur een mail naar info@wijzagen.nl of neem telefonisch contact met ons op. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Uiteraard is het vervelend om iets te zijn vergeten. Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@wijzagen.nl en we gaan kijken of we de lopende order nog kunnen aanpassen.

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen. Zodra we de order klaar hebben krijg je een bericht en kun je de bestelling ophalen op onze vestiging in Bergharen.

Ons bedrijf

We bedienen onze klant vanuit meerdere werkplaatsen, iedere werkplaats heeft hierbij zijn specialisme. Daar we alles zelf in eigen beheer uitvoeren en kunnen putten uit diversen materialen uit voorraad, kunnen we just in time de bewerkte materialen op uw bouwplaats of werkplaats leveren. Dit doen we middels eigen transport of desgewenst huren we professioneel transport in.

We werken samen met vaste partners als het gaat om aanleveren van hout, plaatmateriaal of verfsystemen. Dit doen we omdat we zodoende een constante kwaliteit kunnen garanderen en we onszelf bewust zijn dat onze partners ook onze kernwaarden respecteren en hierna handelen.